BLOGGER TEMPLATES AND Gaia Layouts »

Tuesday, 12 July 2011

tadaa....


Assalamualaikum 
haii all
long time no see rite..
yeayyy...
come back to university again.
meet my all buddies
new home
aha...
yang pleng pnting..
NEW RESTORAN
takde la nty desprate kne p 'anney' malam2 just nk mkn capati kan.
hehehe
after ni ktewg da tak payah susa2 nk mkn
order je kat bawah..
katering woo...0_O
amazing
dapo pon takde kotor kan.
just ade microwave..
life like princess kan..

take action bebeh..
we don't need to buzy2 nk masak rite.
aha..
UNTUNGNYA<---------
hehe.
u all yang tak pindah jangan jeloz ye gan we all
pasni da tak payah nk fenin2 fikir fasal nk ulang alik U
jimat wet aQ kan.
okelah..
cukup2 la aQ jeloz2 an u all sume ni.
kunk ade yang terjun bangunan pulak kan.
aQ gak yang kowg cari..
ihhh...
selisih malaikat44..
(ni salu owg2 LAMA yang ckp)
aQ pon tak taw ape maksod nye.
takpe..
bende yang di rase kan baik untuk di ikut xpe la kan.
harus hukum nye.
kan3.
ni haaa..
jari jemari aQ yang tak bape nk seni ni
da penat.
da rase macam nk terseliuh plak
tak pasal2 bahu aQ yang terseliuh ni pon terkena effect
-->sebab blogging tak abes2 kan.
challow betey
chayunk la kamoo sume.
tata.
+++=)




SHARINA MOHD DIAH
BEST STUDENT
wattchha bebeh  =)
luv u more and more
<3



0 comments: