BLOGGER TEMPLATES AND Gaia Layouts »

Saturday, 25 June 2011

some pieces of my heart

Assalamualikum
hari ni mood spoil laaa....
urm..
nape eakk.
????
Banyak pikir kot..
macam2 aQ pikir.
nak kate aQ pikir pasal ayam itik nenek aQ xde nye la..
then ape lak eah?
pasalllll......
erm..sok pagi nak wat breakfst ape..
lagi la imposibble...
dahtu ape?act aQ taw ape yang aQ tga pikir..
"Main Point"
aigoo...confius..putus dah saraf otak pikir hal too..
nak cter ke ape yang aQ tga ckp kan ni?
tak yah la kan..
aQ da kire bersyukur sgt2 dapat tulis ape yang aQ ase.
dgn care ni je la dapat kurangkan bebanan yang bersarang kat
otak aQ ni..
rase sedikit lega.
even tak semua tapi sedikit sebanyak aQ appy.
ok la.tak nak la cter "sad story"
aq nak cter ni ape agi yang buleh aQ wat sepanjang CUTI yang agak lame ni 
hari ni aQ tak taw nk wat pe..
habis dah satu uma aQ kemas..
ala...
tapi cm tak gune je kemas..
ni ha adik aQ yang pling kcik uh pantang ..
bkn pantang apee...pantang tgok brg Tersusun rapi..
then dy pon nk susun gak ..
tapi jadi kan Tunggang Terbalik
~sabar je laaa...
tapi aQ plik la..
nape ari2 aQ je yang dok menapak kat uma yek?
asal aQ lelap mate agak lame...
erm..senang cakap aQ Tido la..

bkak2 mate je msty sume orang dalam uma ni dah xde..
mane p agak nye ??

tak ckp dgn aQ pon..
ape la nasib ko Labu..
lagi yang aQ plik..
time malam lak..
aQ sedap2 layan twitter or 'laman sosial'
yang lain dalam bilik tup2 kuo bilik nak p dapo 
tgok2 sume da tdow??
cepat giler..
tapi xd pe yang nk di pelikkan..
segala orang yang kat uma ni memang tdow cepat pon..
aQ jela kot yang macam burung antoo tak taw2 time tdow kan.
herm..
too la masalah aQ kot..
kurang luang kan masa dgn family.
ape la nak jadi kan..
ok la..
aQ janji pas ni aQ nak selalu bersama family aQ kalau ade masa terluang.
wah..
kena tekad ni!
even cmne rapat camne pon kita dgn kawan2..
tapi ingat,,KELUARGA tetap yang utama.
kalau time susah dorang la yang tolong kan..
kalau time senang lagi la dorang sentiasa ade..
mak ayah..adik2 too sume perlu diberi perhatian jugak..
erm..
sedih pulak aQ 
citer pasal ni.
hope aQ tak melalaikan tanggungjawab aQ sebagai anak
and akak sulung..
arrrgghh..
lagi sarat bebanan aQ rase.
tapi xpe la kan..
cmtoo gak Allah ciptakan manusia..
untuk jadi Khalifah kat muka bumi ni..
ade tanggungjawab yang perlu dilaksanakan..
thus.....!
setiap orang yang dilahirkan ade tanggungjawab dorang tersendiri.
chill la!
cheer up bebeh..
k tata..
wassalam..
jari jemari aQ da kebas menaip.
keh3..
(nak tipu tak agak2 kan)
sekian...



SHARINA MOHD DIAH
BEST STUDENT DBM
UNISEL
(>.<) tata sumer
--------<@ salam sayang cik nina

1 comments:

nina munggil!!? said...

diri sendiri : tak perlu bersedih sangat!
------>cheer baby!