BLOGGER TEMPLATES AND Gaia Layouts »

Saturday, 30 March 2013

Assalamualaikum w.b.t 



Alhamdulillah bertemu kembali kita dengan izin-Nya, Allah rindu dah lama tak update blog ni :')
Syukur masih diberi kesempatan untuk membuka nya kembali. Patut lah hati ni terasa sesuatu, rupa nya Allah hadirkan petunjuk :) 
Kamu semua sihat? wah2 ^^ ramai yg blog walking ya.  terima kasih, thank you, syukran, arigato kozaimas sebab sudi melawat blog saya >.^ sangat terharu sampai nak menangis dah ni :')

Sepanjang memasuki semester 6 ni kesibukan sangat2 dirasakan, Allah saje tahu betapa sukarnya untuk sampai ke tahap ni. Nak berjaya mana ada istilah senang kan. 

Nasihat untuk semua "Hirau cakap-cakap manusia yang tidak membina.Bila mana kamu lemah kerana manusia,bangun dan mulakan langkah kerana Allah"