BLOGGER TEMPLATES AND Gaia Layouts »

Tuesday, 16 August 2011

kemaruk tomyam sebagai penawar sakit perut

ASSALAMUALAIKUM SEMUA!

rindu nye nak bercerita :)
hari ni hari ke 16 kita di bulan yang penuh barakah!
semoga kita dapat merasai kenikmatan dan kemuliaan bulan RAMADHAN ni ye.
sedap
delicious!
huhu..
EAH!!
ape ni?tetibe je cakap sedap segala
??
macam tak da kena mengena kan.
ahaaa
nak taw x ape yang nina makan tadi..
ala...masa buka la kan.
uh..
melantak...bukannya makan..
TOMYAM CAMPUR 
hasil tangan chef dari RESTORAN KAYU MANIS SEKSYEN 7
hehe
memang terbaik taw..
ade rasa toyam.selalu makan tak pernah tergila-gila sampai teringat-ingat
uh..
kalau tak percaya makan lah.
pergi seksyen 7 shah alam ni ha..
then ada gak makanan lain..
try lah..
i sure korang puas hati
dari makan tempat yang KURENG lah...
sure menjilat ibu jari kaki punya..
hehe
antara crew yang selalu join makan sekaki ialah maisarah,yana najwa dan tak lupa juga
ayu ramli..tenZ all selalu makan dengan aku ye..
:)
sayang lah kat korang bertiga.
huhuhu
lagi satu ade sorang mamat ni dia keja kat restoran ni..
nama dia kite orang panggil "didi" je..
punya lah ramah.
maklom lah nak pikat hati pelanggan.
actually dia ni bukan orang lain disebalik restoran ni.
dia ni salah sorang shareholder taw.
uh..
bagus dijadikan contoh.
muda-muda dah involved dalam dunia peniagaan.
disamping mengurus bisnes lain ..
berkaliber..!
nampak je macam biasa.
tapi diam2 ubi berisi taw.
SINGLE lagi..
hahaaa..
"amacam..boleh masok line x didi??"
hehehe(soalan hot + cepumas!)
pakej la katakan.
duduk shah alam pon bujang je..
kesian..
kata nya tak de kawan .
"apalagi!cari lah orang rumah didi oi,boleh tolong jaga makan pakai segala kan"
(ni aku cakap)
"sape lah nak i,hahaha,u nak ke ?"
(didi pulak yang cakap)
seloroh je dia cakap.
huhu..
ok2..
dah2 la ni kan..
da banyak sangat dah ni membebel!
takut jadi mengarut pulak.
hehehe

tomyam sayur


tomyam campur!!




Wassalam.
SHARINA MOHD DIAH
BEST STUDENT OF THE YEAR!
PEACE :)

0 comments: